TEKMI

Teknisk montage og isolering – professionelle løsninger fra Tekmi

Vi isolerer så du sparer – på varmen, på energien og på pengene

Det er med teknisk isolering som det er med alle andre former for isoleringsopgaver: Det primære formål er at sikre de rette temperaturer de rette steder, og formindske varmespild. 

Det er præcist hvad vi kan tilbyde jeres virksomhed. Isoleringsløsninger, der sørger for, at maskinerne, rørerne, anlæggene samt alt det øvrige inventar kører energirigtigt og -effektivt. Det gør, at vores arbejde stort set altid er en god investering for vores kunder. Det tjener nemlig sig selv hjem igen – og i en tid med landsdækkende inflation i varmeudgifterne er investeringen kun blevet bedre.

Høj kvalitet

Hos Tekmi ligger vi stor fokus på at anvende de bedste produkter og udføre arbejdet i høj kvalitet.

Hurtig respons

Vi tror på god kommunikation, så du altid er godt orienteret om status på projektet.

Fokus på slutresultat

Vi har altid stort fokus på et flot og holdbart slutresultat.

teknisk isolering - Tekmi - 5 1 - Teknisk Isolering

Tekniske isoleringsopgaver, vi klarer for jer

Når det kommer til tekniske isoleringsopgaver, så dækker vores kompetencer et bredt spænd af opgaver. Særligt har vi erfaring med at præsentere løsninger inden for følgende områder: 

  • Rørisolering 
  • Ventilationsisolering 
  • Industriisolering 
  • Pladefremstilling

Ud over at tilbyde teknisk isolering til lokalområdets erhvervsdrivende, så varetager vi også ofte isoleringsopgaver for private borgere. Vi er alsidige, og behandler både private og erhvervskunder med den højeste professionalisme.

teknisk isolering - Tekmi - 20220823 115638 5 - Teknisk Isolering

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 53 700 700 eller send en e-mail til Info@tekmi.dk  I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.