Din handyman fra Godthåb

– Skab dit drømmehjem med Tekmis håndværk og kreative løsninger
Tekmi

Vi varetager alle opgaver

Tekmi er din pålidelige handyman i Svenstrup, og vi er eksperter i alt fra udskiftning af døre og vinduer til renovering, ny terrasse, nedbrydning og ny gulvbelægning. Vi har ekspertise i at skræddersy vores løsninger til dine individuelle behov og ønsker.

Vi udfører forskellige typer opgaver, herunder udskiftning af døre og vinduer, installation af nyt gulv, renovering af badeværelse og køkken, nedrivning af gamle bygninger og konstruktion af nye terrasser og træværker. Vi tager os også af mindre opgaver, såsom reparationer og vedligeholdelse.

Professionelt firma

Vi er altid ambitiøse og grundige med vores arbejde og går op i ordentlighed.

Hurtig respons

Vi tror på god kommunikation, så du altid er godt orienteret om byggeriets status.

Kontakt mig

Har du brug for et uforpligtende tilbud på dit projekt? Kontakt os i dag

byg og montage - Tekmi - 20220823 115638 5 - Byg og Montage
Tekmi

Renovering, ombygning eller nybygning? Tekmi hjælper dig hele vejen

Vi specialiserer os i en bred vifte af tømreropgaver, herunder udskiftning af døre og vinduer, installation af nye gulve, opførelse af terrasser og carporte, og renovering af køkken og bad.

Vi forstår, at hver opgave er unik, og Jeg vil arbejde tæt sammen med dig for at forstå dine specifikke behov og ønsker. Vi vil sørge for, at du er fuldt ud tilfreds med vores arbejde, og vi vil arbejde effektivt og omhyggeligt for at levere det bedste resultat muligt.

byg og montage - Tekmi - 2 - Byg og Montage
Tekmi

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 53 700 700 eller send en e-mail til Info@tekmi.dk  I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.