Ventilationsisolering

Undgå kondens og oprethold den rette temperatur

Det er afgørende at foretage termisk isolering af ventilationskanalerne for at undgå kondensdannelse og sikre den korrekte temperatur i ventilationsluften. Hvis du går på kompromis med ventilationsisoleringen, kan det medføre dyre reparationer som følge af kondensrelaterede skader.

Tekmi har omfattende erfaring med at skabe holdbare og tætte isoleringsløsninger inden for ventilation, enten direkte for virksomheden eller i tæt samarbejde med VVS- og ventilationsvirksomheder samt andre entreprenører. Vi identificerer altid dine behov for at udvikle og implementere skræddersyede ventilationsløsninger, der giver din virksomhed energibesparelser og mindsker risikoen for kondensdannelse og de efterfølgende skader.

Vi kan også håndtere brandisolering af ventilationssystemer. Vores ekspertise sikrer, at dit anlæg opfylder de højeste sikkerhedsstandarder. Med vores omhyggelige tilgang og avancerede materialer kan du være tryg ved, at din bygning er beskyttet mod brandrisici og opfylder lovgivningsmæssige krav.

Vi lægger stor vægt på, at ventilationsisoleringen udføres både effektivt og æstetisk. Derfor tilbyder vi forskellige inddækningstyper såsom isogeno, pap, lærred og pladekapper, alt efter hvilket miljø ventilationssystemet er installeret i.

ventilationsisolering - Tekmi - 20140604 153653 - Ventilationsisolering